Pozvánka na konferenci Equal Pay Day - Ženy sobě

7. ročník konference Ženy sobě se bude konat 18. a 19. března 2016 v hotelu Clarion Congress Hotel Prague. Konference představuje zajímavé ženské vzory na základě sdílení jejich příběhů a profesních strategií. Stejně jako v minulých ročnících máte šanci setkat se prostřednictvím speed mentoringu s úspěšnými manažerkami a podnikatelkami z různých oborů u kulatého stolu a diskutovat po dobu jedné hodiny na dané téma.

Cílová skupina konference:

• aktivní ženy v kariéře všech věkových kategorií
  • podnikatelky a profesionálky
  • ženy na rodičovské dovolené
  • management a vlastníci firem
  • HR odborníci
  • CSR odborníci
  • muži, kteří ženy rádi podporují
  • zkrátka všichni, které téma zajímá

Více informací o konferenci naleznete zde.