Pozvánka na výroční konferenci HR KNOW HOW 2016

Konference HR KNOW HOW 2016, která se koná 19. května 2016, představí příklady té nejlepší praxe na trhu a přinese inspiraci pro roli HR.

Svět zažívá nevídané tempo změn. 10 nejhledanějších pozic na trhu před deseti lety ještě neexistovalo. Zárukou úspěchu je proto vysoká schopnost předvídání a adaptace. Jak v tomto směru může byznysu pomáhat HR? Jak předvídat vývoj trhu, zvyšovat produktivitu práce, udržovat si zaměstnance, když noví se špatně hledají? A jak v této situaci pracovat s tradičními nástroji personalistů?

Datum: 19. května 2016

Místo: Česká národní banka, Senovážné nám. 866/30, Praha 1 – Nové Město

Přečtěte si více na stránách konference.