Schůze rady

Výsledkem jednání bylo zpřísnění podmínek pro přijímání nových uchazečů o členství Asociace MBA, neboť dle zjištění je v České republice téměř 50 organizací nabízejících studijní programy MBA, z nichž některé instituce nabízejí tituly MBA za nestandardních podmínek. S cílem propagovat pouze kvalitní vzdělávací organizace se Asociace MBA rozhodla zpřísnit možnost získání členství a zaštiťovat pouze instituce splňující přísná kritéria.

Dalším bodem jednání byly celosvětové trendy v postrgraduálním vzdělávání. V poslední době se těší stále větší oblibě program BBA (Bachelor of Business Administration) MPA (Master of Public Administration), a LLM (Master of Laws), díky čemuž se členové rady dohodli na rozšíření stránek Asociace MBA o informace spojené s těmito tituly. Více informací o titulech BBA, MPA a LLM naleznete v podstránce „Související programy“ ZDE.