Studijní programy

Vybrané profesně vzdělávací programy Masters of Business Administration (MBA)

Programy MBA naleznete v mnoha specializacích, jen je potřeba se vždy podívat na skutečné složení vzdělávacího programu. Některé školy sice nabízejí konkrétní specializaci, ale člověk zjistí, že se jedná o opakující se seznam předmětů, ke kterým je přidán jeden či dva předměty specializované. Tím pádem se nejedná o specializaci, ale pouze o mutaci jednoho a téhož programu. Kvalitní školy nabízejí specializace programů MBA, kde výuka je od začátku uzpůsobena potřebám daného oboru.

Nabídka specializací v rámci programů MBA v ČR (seznam vybraných oborů):

• management
  • marketing
  • komunikace a soft skills
  • média a Public Relations
  • finance