Zveme Vás na zajímavou konferenci Training & Development Forum

Zveme Vás na zajímavou konferenci Training & Development Forum, která se bude konat v Praze na téma vzdělávání a rozvoj zaměstnanců!

Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců jsou nedílnou součástí fungování každé společnosti. S růstem znalostí a schopností zaměstnanců roste konkurenceschopnost každé organizace, což je v dnešní době velice potřebný atribut každé společnosti. Dne 22. 10. 2014 proběhne v Praze již šestý ročník Training & Development Fora na téma vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Zúčastněte se této zajímavé konference a zjistěte, jak zvýšit konkurenceschopnost Vaší společnosti díky zdokonalování lidských zdrojů. Training & Development Forum je diskusním setkáním personálních ředitelů, HR manažerů a všech dalších pracovníků, kteří mají zodpovědnost za vzdělávací systémy firem a všech dalších institucí.