Spolupráce | Asociace MBA - Best MBA Schools

Spolupráce

V rámci neustálého zkvalitňování našich služeb a celkového zkvalitňování úrovně studia MBA spolupracuje Asociace MBA s celou řadou profesních, odborných a vzdělávacích institucí a asociací.Jejich účelem je podpora kvalitních MBA škol na českém trhu a hájení jejich zájmu všeobecného i legislativního charakteru. Mezi naše partnery patří například:

Hospodářská komora České republiky

Hospodářská komora České republiky je zástupcem podnikatelské veřejnosti. Jejím posláním je vytvářet příležitosti pro podnikání, podporovat a prosazovat opatření přispívající k rozvoji podnikání v ČR a tím i k celkové ekonomické stabilitě státu.

The British Chamber of Commerce Czech Republic

The British Chamber of Commerce byla založena v České republice v dubnu 1997. Počet členů dosahuje přes 240 společností, které reprezentují široké spektrum zájmů v České republice, počínaje velkými investory a konče individuálními podnikateli. The British Chamber of Commerce byla podle mnohých průzkumů označena jako nejlepší z 23 britských komor v Evropě.

Český Institut Interních Auditorů

Český institut interních auditorů (ČIIA) je občanské sdružení interních auditorů založené za účelem prosazování a podpory rozvoje interního auditu na území České republice. ČIIA je národním pobočkou mezinárodního institutu The Institute of Internal Auditors Inc., který vznikl v USA už v roce 1941, a který v současnosti reprezentuje 90 000 odborníků z více než 165 zemí světa.

Společnost pro projektové řízení (SPŘ)

Společnost pro projektové řízení (SPŘ) je organizace sdružující firmy a jednotlivce, jejichž předmětem činnosti je management a řízení projektů. Jedná se o národní organizací IPMA (International Project Management Association). Její prvořadou funkcí je prosazovat porozumění projektovému managementu jako profesi, která se vyznačuje globální působností a standardy i potřebou specifických znalostí a schopností. Sdružuje projektové manažery napříč všemi profesními obory.

Copyright © 2018. Všechna práva vyhrazena.

Webové stránky vytvořil Tomáš Hlad.