Vize a cíle asociace - Asociace MBA - Best MBA Schools

Vize a cíle asociace

Cíle a poslání

Ústředním posláním Asociace MBA je zajišťování vysoké úrovně a standardů ve vzdělávání a jejich permanentní a kontinuální rozvoj se soustředěním na oblast vzdělávání v profesních studijních programech MBA. Jejím cílem je poskytování informací pro všechny uchazeče o studium profesně vzdělávacích programů MBA a usnadnění jejich výběru pomocí vhodně strukturovaných poznatků a vyzdvižení těch nejdůležitějších kritérií pro správné rozhodování. Za tím účelem si Asociace klade za cíl také sdružování předních organizací poskytující vzdělání v profesních programech MBA a podporu jejich působení. Asociace pro tyto účely sdružuje jen ty nejkvalitnější a nejprestižnější školy, organizace a instituce, které prošly přísnými výběrovými kritérii pro přijetí, jež dokazují jejich vysokou úroveň v poskytovaném vzdělání.

Vize Asociace

Budoucí vize Asociace se soustřeďují především na rozšíření působnosti předních organizací a institucí, které poskytují vzdělávání v profesních programech MBA, i na mezinárodní trhy. Tato vize klade nemalé nároky na soustavné zlepšování služeb poskytovaných samotnou Asociací na cestě za dosažením skutečně vysokého standardu ve studiu MBA, které se již nyní díky spolupráci se zahraničními asociacemi pohybují na světové úrovni.

Copyright © 2018. Všechna práva vyhrazena.

Webové stránky vytvořil Tomáš Hlad.